Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Absolutely Brownie
Ingredienten
300 g suiker
275 g gesmolten boter
6 eieren
100 g bloem
400 g (16 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
50 g verbrijzelde noten en enkele hele noten
een vierkante of rechthoekige bakvorm
Bereiding
De oven voorverwarmen op 160-180 °C.
Vermeng de suiker en de gesmolten boter.
Voeg er de dooiers bij en het tot sneeuw geklopte eiwit. Dan de bloem. Blijf mengen tot u een romige bereiding hebt.
Laat de chocolade Côte d'Or Puur smelten in de magnetron (met wat water) of au bain-marie.
Voeg de gesmolten chocolade bij het mengsel (suiker, boter, eieren, bloem) en doe er wat verbrijzelde noten bij.
Giet het mengsel in de beboterde vorm (niet helemaal vullen !) en laat het deeg ongeveer 40 minuten bakken. Let er op dat er zich een mooi korstje vormt terwijl de rest smeuïg blijft.
Om op te dienen: laat de brownie afkoelen, snijd hem in vierkante porties en serveer ze in papieren vormpjes. Leg er wat opgeklopte room overheen. Werk af met brokjes donkere chocolade en verbrijzelde noten.
Tip
Printen