Recepten

Authentieke Côte d’Or-chocolademousse
Ingredienten
  • 250 g (10 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
  • 6 eieren
  • 75 g suiker
Bereiding
  • Laat de chocolade Côte d'Or Puur op een zacht vuurtje smelten tot een smeuige brij.
  • Neem het nadien van het vuur en voeg er 5 dooiers bij.
  • Meng alles goed.
  • Klop de 6 eiwitten met de suiker tot sneew.
  • Voeg deze mengeling voorzichtig aan de chocolade toe.
  • Plaats de mousse gedurende 4 uur in de koelkast.
  • Voor nog meer smaak, voeg 3 snufjes vers gemalen gember of enkele fijne stukjes sinaasappelschil toe alvorens het in de koelkast te plaatsen.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.