Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Bolvormige ijstaart met chocolade
Ingredienten
250 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
2 eieren
50 g suiker
2.5 dl room
1 snufje zout
Bereiding
Laat de chocolade Côte d'Or Noir de Noir samen met een beetje room smelten in een warmwaterbad.
Klop het eigeel met de suiker tot een bijna witte crème. Klop de overgebleven room lichtjes op.
Vermeng het met de chocolade. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel voorzichtig door de chocolade.
Giet deze massa in een bolvormige vorm bekleed met plastic folie.
Laat het geheel minstens 3 uur opstijven in de diepvriezer.
Haal, 1/4 uur voor ze op te dienen, de taart uit de vorm door het geheel enkele seconden in warm water te houden.
Bestrooi met cacaopoeder en versier met chocoladekrullen.
Tip
Printen