Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Bonbons Melk Praline
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Melk Praliné
125 g zure room
gezeefd cacaopoeder
Bereiding
Smelt de chocolade Côte d'Or Melk Praliné in een warmwaterbad.
Laat lichtjes afkoelen en vermeng met de zure room.
Laat de crème 1 nachtje opstijven in de koelkast.
Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao.
Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.
Tip
Printen