Recepten

Bonbons Melk Praline
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Melk Praliné
  • 125 g zure room
  • gezeefd cacaopoeder
Bereiding
  • Smelt de chocolade Côte d'Or Melk Praliné in een warmwaterbad.
  • Laat lichtjes afkoelen en vermeng met de zure room.
  • Laat de crème 1 nachtje opstijven in de koelkast.
  • Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao.
  • Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.