Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Charlotte Sensations Intense 70 met gember en cayennepeper
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
3 eetlepel sterke koffie
4 eieren
100 g gekonfijte gember
1 pakje lange vingers
1 snufje zout
mespuntje cayennepeper
Bereiding
Smelt de chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in een warmwaterbad samen met de koffie.
Meng er een voor een de eidooiers door.
Klop de eiwitten stijf en voeg een mespuntje zout toe.
Vermeng de chocolade met 75 g in stukjes gesneden gember en een mespuntje cayennepeper.
Spatel de stijfgeslagen eiwitten voorzichtig door de chocolade.
Schik de lange vingers tegen de rand van een charlottevorm, met de suikerkant naar buiten.
Giet de chocolademassa in de vorm en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Versier met sneetjes gekonfijte gember. U kunt de gember ook vervangen door gekonfijte sinaasappelschillen of geglaceerde kastanjes.
Tip
Printen