Recepten

Charlotte Sensations Intense 70 met gember en cayennepeper
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
  • 3 eetlepel sterke koffie
  • 4 eieren
  • 100 g gekonfijte gember
  • 1 pakje lange vingers
  • 1 snufje zout
  • mespuntje cayennepeper
Bereiding
  • Smelt de chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in een warmwaterbad samen met de koffie.
  • Meng er een voor een de eidooiers door.
  • Klop de eiwitten stijf en voeg een mespuntje zout toe.
  • Vermeng de chocolade met 75 g in stukjes gesneden gember en een mespuntje cayennepeper.
  • Spatel de stijfgeslagen eiwitten voorzichtig door de chocolade.
  • Schik de lange vingers tegen de rand van een charlottevorm, met de suikerkant naar buiten.
  • Giet de chocolademassa in de vorm en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Versier met sneetjes gekonfijte gember. U kunt de gember ook vervangen door gekonfijte sinaasappelschillen of geglaceerde kastanjes.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.