Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Chocolade fondue
Ingredienten
125 g (5 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
1 dl slagroom
fruit (aardbeien, banaan, appel, marshmallows etc. )
fondue prikkers
Bereiding
Smelt de chocolade Côte d'Or Puur au bain-marie met de room.
Giet de chocolade in een fonduepot. Als het mengsel te dik is, kunt u het aanlengen met een soeplepel lauw water.
Leg naar smaak aardbeien, schijfjes banaan, stukjes appel, marshmallows etc. op een schotel.
Zet de fondue en de fruitschaal op tafel, geef alle genodigden een fondueprikker en… smullen maar!
Tip
Printen