Recepten

Chocolade fondue
Ingredienten
  • 125 g (5 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
  • 1 dl slagroom
  • fruit (aardbeien, banaan, appel, marshmallows etc. )
  • fondue prikkers
Bereiding
  • Smelt de chocolade Côte d'Or Puur au bain-marie met de room.
  • Giet de chocolade in een fonduepot. Als het mengsel te dik is, kunt u het aanlengen met een soeplepel lauw water.
  • Leg naar smaak aardbeien, schijfjes banaan, stukjes appel, marshmallows etc. op een schotel.
  • Zet de fondue en de fruitschaal op tafel, geef alle genodigden een fondueprikker en… smullen maar!
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.