Recepten

Chocolademousse Noir Orange
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Orange Noir
  • 3 eieren
  • het sap van 1/2 sinaasappel
  • 30 g boter
  • 1 snufje zout
Bereiding
  • Smelt de chocolade Côte d'Or 70% Sensations Orange Noir in een warmwaterbad samen met het sinaasappelsap en de boter.
  • Neem van het vuur af en vermeng met de eidooiers, een voor een.
  • Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel ze voorzichtig door de chocolade.
  • Giet de mousse in kleine potjes en dien op met koffie.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.