Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Eenvoudige cake met chocolade en grapefruit
Ingredienten
150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
125 g boter
125 g poedersuiker
250 g grapefruit marmelade
2 eieren
150 g zelfrijzende bloem
Bereiding
Laat de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or Noir de Noir samen met de boter smelten in een warmwaterbad.
Neem van het vuur af en vermeng met de marmelade en de losgeklopte eieren. Vermeng het deeg met de suiker en de gezeefde bloem.
Giet het deeg in een beboterde en bebloemde springvorm.
Bak de cake 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Dien op met crème anglaise.
Tip
Printen