Recepten

Eenvoudige cake met chocolade en grapefruit
Ingredienten
  • 150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 125 g boter
  • 125 g poedersuiker
  • 250 g grapefruit marmelade
  • 2 eieren
  • 150 g zelfrijzende bloem
Bereiding
  • Laat de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or Noir de Noir samen met de boter smelten in een warmwaterbad.
  • Neem van het vuur af en vermeng met de marmelade en de losgeklopte eieren. Vermeng het deeg met de suiker en de gezeefde bloem.
  • Giet het deeg in een beboterde en bebloemde springvorm.
  • Bak de cake 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
  • Dien op met crème anglaise.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.