Recepten

Luchtige mousse
Ingredienten
  • 200 g (8 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
  • 70 g opgeklopte platte kaas
  • 4 eiwitten
  • 60 g poedersuiker
Bereiding
  • Laat de chocolade Côted'Or Puur au bain-marie smelten.
  • Klop de eiwitten stijf.
  • Meng de gesmolten chocolade met de platte kaas en de suiker.
  • Roer dit mengsel voorzichtig onder het stijfgeklopte eiwit.
  • Verdeel het over kleine glaasjes en laat het 1 uur in de koelkast opstijven.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.