Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Marsepein chocoladetreat
Loading the player...
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Puur
200 g amandelpoeder
200 g poedersuiker
30 g boter
2 eiwitten
50 g amandelen
50 g cashewnoten
10 theebiscuitjes
5 eetlepels cacaopoeder
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Hak de amandelen en de cashewnoten grof en verbrokkel de theebiscuitjes.
Meng het amandelpoeder met de zachte boter, de suiker en de eiwitten. Meng het tot een egale massa en voeg er geleidelijk de gesmolten chocolade aan toe.
Voeg de gehakte amandelen, cashewnoten en theebiscuitjes toe en meng alles goed door elkaar.
Rol de marsepein tot worstjes met een dikte van ongeveer 4 cm en snijd ze op gelijke lengtes. Leg ze op een plaat bedekt met bakpapier en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Rol de marsepein in het cacaopoeder. Verpak ze in bakpapier en sluit aan beide zijden met een koordje.
Tip
Printen