Recepten

Minigebakjes gevuld met Sensations Intense 70
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in stukjes gebroken
  • 60 g boter
  • 60 g donkere rietsuiker
  • 1 ei
  • 110 g bloem
Bereiding
  • Laat 100 g chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense smelten in een warmwaterbad.
  • Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met het rietsuiker tot een crème.
  • Vermeng de crème met het hele ei, daarna met de gezeefde bloem.
  • Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • Vorm bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense.
  • Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Suggestie: Gebruik eventueel chocolade Côte d'Or Noir de Noir.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.