Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Minigebakjes gevuld met Sensations Intense 70
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in stukjes gebroken
60 g boter
60 g donkere rietsuiker
1 ei
110 g bloem
Bereiding
Laat 100 g chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense smelten in een warmwaterbad.
Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met het rietsuiker tot een crème.
Vermeng de crème met het hele ei, daarna met de gezeefde bloem.
Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.
Vorm bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense.
Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Suggestie: Gebruik eventueel chocolade Côte d'Or Noir de Noir.
Tip
Printen