Recepten

Minigebakjes gevuld met Sensations Intense 70
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in stukjes gebroken
  • 60 g boter
  • 60 g donkere rietsuiker
  • 1 ei
  • 110 g bloem
Bereiding
  • Laat 100 g chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense smelten in een warmwaterbad.
  • Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met het rietsuiker tot een crème.
  • Vermeng de crème met het hele ei, daarna met de gezeefde bloem.
  • Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • Vorm bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense.
  • Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Suggestie: Gebruik eventueel chocolade Côte d'Or Noir de Noir.
Tip