Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Peren met chocoladesaus
Ingredienten
150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
20 g boter
4 niet te rijpe peren
1 fles witte wijn
100 g poedersuiker
2 kruidnagels
2 stukjes steranijs
enkele saffraandraadjes
Bereiding
Schil de peren en laat ze 20 minuten pocheren in de wijn, samen met de suiker en de smaakmakers. Laat de peren afkoelen in hun kookvocht.
Smelt de chocolade Côte d'Or Noir de Noir in een warmwaterbad samen met 2 el kookvocht van de peren en 20 g boter.
Giet de warme saus over de peren. Dien meteen op.
Tip
Printen