Recepten

Peren met chocoladesaus
Ingredienten
  • 150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 20 g boter
  • 4 niet te rijpe peren
  • 1 fles witte wijn
  • 100 g poedersuiker
  • 2 kruidnagels
  • 2 stukjes steranijs
  • enkele saffraandraadjes
Bereiding
  • Schil de peren en laat ze 20 minuten pocheren in de wijn, samen met de suiker en de smaakmakers. Laat de peren afkoelen in hun kookvocht.
  • Smelt de chocolade Côte d'Or Noir de Noir in een warmwaterbad samen met 2 el kookvocht van de peren en 20 g boter.
  • Giet de warme saus over de peren. Dien meteen op.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.