Recepten

Winter cakepops
Ingredienten
  • 300 g cake naar keuze (4/4 cake huisgemaakt of kant-en-klaar)
  • 60 g boter
  • 1 eetlepel melk
  • 150 g poedersuiker
  • 50 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • Voor de afwerking:
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Melk
  • 25 g topping: gehakte pistachenootjes, cranberry’s, gevriesdroogde frambozen , stukjes chocolade
Bereiding
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Meng de boter met de suiker en de eieren en klop het geheel luchtig.
  • Voeg hier de gesmolten chocolade, de gezeefde bloem en het snufje zout aan toe.
  • Bak de wafels in een wafelijzer.
  • Voor de chocoladesaus: Verwarm het water en los er de suiker in op. Laat even inkoken tot het siroop wordt.
  • Laat de chocolade smelten in de siroop. Meng alles goed door elkaar en serveer de saus bij de wafels.
Tip