Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Authentieke Côte d’Or-chocolademousse
Ingredienten
250 g (10 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
6 eieren
75 g suiker
Bereiding
Laat de chocolade Côte d'Or Puur op een zacht vuurtje smelten tot een smeuige brij.
Neem het nadien van het vuur en voeg er 5 dooiers bij.
Meng alles goed.
Klop de 6 eiwitten met de suiker tot sneew.
Voeg deze mengeling voorzichtig aan de chocolade toe.
Plaats de mousse gedurende 4 uur in de koelkast.
Voor nog meer smaak, voeg 3 snufjes vers gemalen gember of enkele fijne stukjes sinaasappelschil toe alvorens het in de koelkast te plaatsen.
Tip
Printen