Recepten

Chocolade lolly’s op Mikado stokjes
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Extra Puur
  • 10 LU Mikado stokjes melk
  • 2 eetlepels geraspte kokos
Bereiding
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Leg de Mikadostokjes op ca. 5 cm afstand van elkaar op bakpapier.
  • Neem een schep gesmolten chocolade met een eetlepel. Houd de eetlepel verticaal en maak heen en weer gaande bewegingen boven het Mikado stokje en maak zo de takken van de kerstboom. Zorg ervoor dat je stokje voldoende bedekt is met de chocolade.
  • Versier met geraspte kokos.
  • Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Tip
  • Je kunt deze stappen opnieuw doen met Chocolade Côte d’Or Puur of met Chocolade Côte d’Or l’Original Melk. Werk af met nootjes, gedroogde bessen, geraspte kokos.