Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Chocolade lolly’s op Mikado stokjes
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Extra Puur
10 LU Mikado stokjes melk
2 eetlepels geraspte kokos
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Leg de Mikadostokjes op ca. 5 cm afstand van elkaar op bakpapier.
Neem een schep gesmolten chocolade met een eetlepel. Houd de eetlepel verticaal en maak heen en weer gaande bewegingen boven het Mikado stokje en maak zo de takken van de kerstboom. Zorg ervoor dat je stokje voldoende bedekt is met de chocolade.
Versier met geraspte kokos.
Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Tip
Je kunt deze stappen opnieuw doen met Chocolade Côte d’Or Puur of met Chocolade Côte d’Or l’Original Melk. Werk af met nootjes, gedroogde bessen, geraspte kokos.
Printen