Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Chocoladewafeltjes
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Puur
180 g zachte boter
200 g basterdsuiker
4 eieren
80 g bloem
1 snufje zout
bessen naar keuze voor de afwerking
Voor de chocoladesaus:
1 dl water
10 g suiker
75 g Chocolade Côte d'Or Puur
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng de boter met de suiker en de eieren en klop het geheel luchtig.
Voeg hier de gesmolten chocolade, de gezeefde bloem en het snufje zout aan toe.
Bak de wafels in een wafelijzer.
Voor de chocoladesaus: Verwarm het water en los er de suiker in op. Laat even inkoken tot het siroop wordt.
Laat de chocolade smelten in de siroop. Meng alles goed door elkaar en serveer de saus bij de wafels.
Tip
Printen