Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Krokante koekjes met Puur Hazelnoten
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Puur Hazelnoten
125 g boter
125 g poedersuiker
1 ei
150 g zelfrijzende bloem
1 snufje zout
Bereiding
Vermeng de op kamertemperatuur gebrachte boter met de suiker en roer er het hele ei door.
Vermeng het geheel met de gezeefde bloem, het zout en de in stukjes gebroken chocolade Côte d'Or Puur Hazelnoten.
Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.
Verdeel het deeg in kleine hoeveelheden (1 theelepel) op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Laat voldoende afstand tussen de hoopjes deeg want het deeg zal tijdens het bakken nog wat uitzetten.
Bak het deeg gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °C.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster zodat ze krokant kunnen worden.
Suggestie: Probeer het recept ook eens uit met melkchocolade met pecannoten.
Tip
Printen