Recepten

Krokante koekjes met Puur Hazelnoten
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Puur Hazelnoten
  • 125 g boter
  • 125 g poedersuiker
  • 1 ei
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 1 snufje zout
Bereiding
  • Vermeng de op kamertemperatuur gebrachte boter met de suiker en roer er het hele ei door.
  • Vermeng het geheel met de gezeefde bloem, het zout en de in stukjes gebroken chocolade Côte d'Or Puur Hazelnoten.
  • Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • Verdeel het deeg in kleine hoeveelheden (1 theelepel) op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Laat voldoende afstand tussen de hoopjes deeg want het deeg zal tijdens het bakken nog wat uitzetten.
  • Bak het deeg gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °C.
  • Laat de koekjes afkoelen op een rooster zodat ze krokant kunnen worden.
  • Suggestie: Probeer het recept ook eens uit met melkchocolade met pecannoten.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.