Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Stracciatella met yoghurt
Ingredienten
200 g (8 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
150 g slagroom
2 eiwitten
300 g griekse yoghurt
100 g suiker
Bereiding
Hak de chocolade Côte d'Or Puur zo fijn mogelijk met een scherp mes.
Klop de room lichtjes op en vermeng deze met de yoghurt.
Klop vervolgens het eiwit stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
Meng dit alles voorzichtig onder elkaar en voeg de chocoladeschilfers toe.
Laat het geheel bevriezen in een ijsmachine gedurende 20 minuten, of in een diepvries gedurende 2 tot 3 uur. In het laatste geval dient u echter om het kwartier met een vork in het ijs te roeren tot het bevroren is.
Tip
Printen