Recepten

Stracciatella met yoghurt
Ingredienten
  • 200 g (8 stukjes) Chocolade Côte d'Or Puur
  • 150 g slagroom
  • 2 eiwitten
  • 300 g griekse yoghurt
  • 100 g suiker
Bereiding
  • Hak de chocolade Côte d'Or Puur zo fijn mogelijk met een scherp mes.
  • Klop de room lichtjes op en vermeng deze met de yoghurt.
  • Klop vervolgens het eiwit stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
  • Meng dit alles voorzichtig onder elkaar en voeg de chocoladeschilfers toe.
  • Laat het geheel bevriezen in een ijsmachine gedurende 20 minuten, of in een diepvries gedurende 2 tot 3 uur. In het laatste geval dient u echter om het kwartier met een vork in het ijs te roeren tot het bevroren is.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.