Côte d'Or
Ontdek
Côte d’Or haalt zijn intensiteit uit de kracht van de natuur
Onze Geschiedens
Geschiedenis van Chocolade
Producten
Alle Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Andere
Cocoa Life
Cocoa Life
Verhalen
Recepten
Alle Recepten
Like onze pagina !
Côte D'or
MENU
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Recepten
Terug naar lijst
Zachte chocoladetaartjes
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
100 g poedersuiker
100 g boter
2 eieren
2 eetlepels bloem
1 snufje zout
Bereiding
Smelt de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in een warmwaterbad.
Neem van het vuur af en roer er de in blokjes gesneden boter doorheen.
Klop de eigelen en de suiker tot een bijna witte crème.
Vermeng deze crème met de chocolade en daarna de bloem.
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel ze voorzichtig door het deeg.
Vul de beboterde en bebloemde vormpjes tot 2/3 met het deeg.
Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Versier met physalis (Japanse kersen) gedoopt in gesmolten chocolade.
Tip
Printen