Recepten

Zachte chocoladetaartjes
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense
  • 100 g poedersuiker
  • 100 g boter
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 snufje zout
Bereiding
  • Smelt de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or 70% Sensations Intense in een warmwaterbad.
  • Neem van het vuur af en roer er de in blokjes gesneden boter doorheen.
  • Klop de eigelen en de suiker tot een bijna witte crème.
  • Vermeng deze crème met de chocolade en daarna de bloem.
  • Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel ze voorzichtig door het deeg.
  • Vul de beboterde en bebloemde vormpjes tot 2/3 met het deeg.
  • Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
  • Versier met physalis (Japanse kersen) gedoopt in gesmolten chocolade.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.